Aika Eilinen

Aika Eilinen
Vastaava toimittaja:
Timo Simula
Sähköposti: aika.eilinen(at)pp.inet.fi

Mattisen mainioita - vanhan kaupan varastoa

Torstai 7.4.2011 klo 22.24 - Timo Simula


mattisen_nappi.jpgPorilaisella itsepalvelukirpputorilla silmiini sattui kasa vaatteita. Ihme kyllä, sillä vaatteet ovat yleensä se viimeinen asia, jota jaksan kirpputorilla penkoa. Ne ovat yleensä vain tiellä, kun aarteita on piilotettu niiden taakse.

No nämä olivat erilaisia vaatteita. Ilmiselvästi myyntiin oli tuotu kasa vanhan kaupan varastoa. Oli hiihtohousuja, ulkoilutakkeja, verkkopaitoja, raappahousuja, sukkia - ja farkkuja. Aika vanhaa tavaraa, ehkä pääosin 60-luvulta.

yllasfarkut.jpgOlipa kasassa James-farkkuja ja -farkkutakkejakin. Niille hinnaksi oli pantu 4 euroa kappale, muille vaatekappaleille yleensä 1 euro. Jokin päässä naksahti ja tein kaupat. En muista ennen ostaneeni vaatteita kirpputorilta. Koot olivat tietysti mitä sattuu, mutta en ostanutkaan niitä pukeutuakseni.

Lankesin muutamiin James-farkkuihin, jotka vaikuttivat oikeasti vanhoilta. Kasaan otin myös hienot Ylläs-farkut. Mitäkö näillä teen? En tiedä, mutta syntyi niiden ansiosta näille sivuille pieni kirjoitus Jameksista.

Eikö siinä ollut tarpeeksi syytä?

Avainsanat: James, James-farkut, Ylläs, Mattisen Teollisuus, farkut, farmarit, farmarihousut, Mattisen mainiot


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini